Výrobce

Úžasná odrůda od Mojo – vznikla zkřížením: (BBGxSRTSL) x Peach Ghost Jami a nový fenotyp Bubblegum. Velmi pálivá a se silnou vůní jako je Peach Ghost Jami Barva je broskvová, ale některé plody mají tendenci dozrávat do oranžové barvy. F1 – takže ještě není stabilní.
Big Black Mama – Semínka 10Ks
Poměrně nová druh papričky Big Black Mama je svým tvarem velmi zajímavá. Má extrémně zvrásněný povrch. V překladu znamená „Velká černá matka“ a velikost plodů je velmi nadprůměrná. Pokud se zadaří, můžete se těšít na plody s váhou 10g a více. Jedná se o hybrid, který vznikl křížením a to konkrétně Naga Morich a 7 Pot Douglah. Pro […]
Biquinho Amarela je krásná chilli paprička původem z Brazílie. Tato odrůda má nádhernou vůni, ale prakticky nepálí. Malá rostlina, takže lze pěstovat i v malém květináči. Biquinho Amarela chilli
BOC long vznikl křížením: BBG7 MAMP x BOC (Bhut Orange Copenaghen) BOC s výbornou chutí a silným palem! Od skvělého pěstitele. Jedná se o F1 – zatím není stabilní.
Nejpálivější chilli papričky na světě! Carolina Reaper – celé sušené papričky nejvyšší jakosti pěstované pod přísným dohledem v krajině s dostatkem slunce a tepla.
Seznamte se s nejpálivější papričkou na světě. Do Guinessovy knihy rekordů byla zapsána v roce 2013 a dosahuje pálivosti až 2 200 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU).
Vločky z nejpálivějších chilli papriček světa Carolina Reaper. Ihned vysušené papričky po sklizni nadrcené na jemné vločky, kterými proměníte každý pokrm v peklo.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat(kvasit) po dobu 2-6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.
Seznamte se s nejpálivější papričkou na světě. Do Guinessovy knihy rekordů byla zapsána v roce 2013 a dosahuje pálivosti až 2 200 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU).
Granule z uzených chilli papriček Chipotle.
Chipotle nebo také chilpotle je výraz pocházející z jazyka nahuatl a znamená uzená chilli paprička.
Prášek z uzených chilli papriček Chipotle. Papričky jsou vyuzené, nepřidáváme umělá aromata!
Chipotle nebo také chilpotle je výraz pocházející z jazyka nahuatl a znamená uzená chilli paprička. Sušená a uzená paprička Jalapeno, která se používá především v mexické kuchyni a v kuchyních, jež jí jsou inspirovány, jako je například Tex-Mex. V jejich chuti se pálivost původních papriček spojuje s uzenou příchutí dýmu.
Chilli omáčka mash Chipotle z vynikajících uzených papriček se semínky.
Prášek ze zelených chilli papriček Jalapeno.
Papričky Jalapenos jsou původem z Mexika. Své jméno mají podle hlavního města města mexického státu Veracruz Jalapa (španělsky), ale původ slova je z aztéckého Xalapa. Jedná se pravděpodobně o nejpopulárnější papričku na americkém kontinentu.
Tekutý mash ze zelených chilli papriček Jalapeno se semínky. Papričky Jalapenos jsou původem z Mexika.
Chilli mash ze zelených chilli papriček Tabasco bez semínek.
Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat(kvasit) po dobu 2-6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího.